Siun Olkkari

Myö ollaa siuta varten! Tarvitsetko apua työhakuun tai koulutuspaikan valintaan? Kaipaatko juttuseuraa ja tekemistä? Nähhää Koskenportissa, siellä myö ollaa!

Siun Olkkari, Tainionkoskentie 10, 55100 Imatra
Puh. 044 735 6239
Facebook: Siun Olkkari

Avoinna ma, ti, to ja pe 12-16, ke 15-18

Mikä ihmeen olkkari?

Siun Olkkari toimii matalan kynnyksen kohtaamispaikkana kaiken ikäisille. Meille voit tulla viettämään aikaasi, juttelemaan tai pelailemaan. Kysymään mieltä painavista asioista tai keskustelemaan päivän polttavista aiheista. Keskustelun lomassa voit hörppiä kupin kuumaa.

Ohjeistamme hyvän cv:n ja työhakemuksen tekemisessä, ja voimme vaikka harjoitella yhdessä työhaastattelutilannetta.

Yhteistyökumppaneille Siun Olkkari tarjoaa paikan tulla esittelemään omia toimintoja. Meillä voi myös järjestää aukioloajan ulkopuolella kokouksia ja tapaamisia. Ole yhteydessä!

Järjestämme myös säännöllisesti erilaisia teemaviikkoja. Teematorien ohjelma rakennetaan siten, että aiheesta on tarjolla kirjallista materiaalia sekä luentoja.

Ajankohtaista Siun Olkkarissa

Siun Olkkari on joulutauolla, avaamme uuden vuoden puolella ma 7.1.2019 klo 12.
Rauhallista joulua ja onnea vuodelle 2019.
toivottelee Siun Olkkarin väki

Neulotaan yhdessä tiistaisin klo 12-16 Siun Olkkarissa. Ota omat langat ja puikot  mukaan, meillä on jonkin verran lankoja.
Voit myös tuoda tarpeettomaksi käyneet, kuitenkin käyttökelpoiset lapaset, hanskat, pipot ja kaulaliinat meille. Lähetämme ne 15.10. yhdessä neulottujen kanssa EHYT ry:lle jaettavaksi asunnottomille!

Nyt sinulla on mahdollisuus auttaa! Tervetuloa.

*

Syyskauden 2018 teematorit

  • Harrastustori viikolla 39, 24.-28.9.18
  • Vanhasta uutta -teematori/yhteistyössä Partex-pajan kanssa viikolla 44, 29.10.-2.11.18
  • Työ- ja koulutus -tori viikolla 48, 26.11.-30.11.18

*

Tervetuloa meille! Siun Olkkari, ei pöllömpi paikka!

1 day ago

Siun Olkkari

Siivouksen jälkeen on hyvä vaikka ottaa kudin käteen 😊 Tervetuloa Siun Olkkariin kahville, juttelemaan tai höpisemään niitä näitä ja löytyy meiltä erilaisia esitteitäkin mukaan otettavaksi ☕☺ ... See MoreSee Less

Siivouksen jälkeen on hyvä vaikka ottaa kudin käteen 😊 Tervetuloa Siun Olkkariin kahville, juttelemaan tai höpisemään niitä näitä ja löytyy meiltä erilaisia esitteitäkin mukaan otettavaksi ☕☺

2 days ago

Siun Olkkari

Pieni katsaus menneeseen Olkkari syksyyn🤩 Meillähän oli kaikenmoista tapahtumaa mm. Harrastustori, Vanhasta uutta-tori sekä Työllisyystori. Keräsimme villasukkia ja lapasia asunnottomille ja retroilimme elävässä näyteikkunassa😍 Oli meillä vaan lystiä! ... See MoreSee Less

Pieni katsaus menneeseen Olkkari syksyyn🤩 Meillähän oli kaikenmoista tapahtumaa mm. Harrastustori, Vanhasta uutta-tori sekä Työllisyystori. Keräsimme villasukkia ja lapasia asunnottomille ja retroilimme elävässä näyteikkunassa😍 Oli meillä vaan lystiä!

4 weeks ago

Siun Olkkari

Olkkari on joulutauolla. Rauhallista joulun aikaa 🌲 Avaamme 7.1. klo 12. ... See MoreSee Less

1 month ago

Siun Olkkari

Huomio! Olkkari poikkeuksellisesti suljettu tänään tiistaina 11.12.! ... See MoreSee Less